Animal in motion

Ruimte voor je slogan

Natuurlijke gezondheidszorg voor mens en dier

Praktijk Back in motion richt zich op mensen die er voor kiezen om met natuurlijke middelen en maatregelen een duurzame gezondheid na te streven.


Door gebruik te maken van manuele technieken vanuit verschillende werkwijzen (osteo-pathie, fysiotherapie, IMT, Triggerpoint RESET methode) gecombineerd met natuurlijke middelen vanuit fytotherapie (kruiden), orthomoleculaire therapie en energetische middelen, activeren, herstellen en/of behouden we het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


  • Zowel acute klachten (infectie, pijn, blokkades) als chronische klachten kunnen vanuit deze holistische visie behandeld worden.
  • Zowel fysieke klachten (bewegingsapparaat, organen) als emotionele klachten (stress, vermoeidheid, trauma, klachten vanuit hoogsensitiviteit) kunnen behandeld worden.
  • De kijk naar het lichaam in zijn geheel- het hele systeem- staat daarbij voorop.
  • Geschikt voor jong en oud- van controle van je baby na een heftige bevalling, tot ondersteuning bij artrose, van 'puppy-APK' tot 'senioren-check'.

Op deze website kan je meer over de praktijk lezen, over de methodiek waarmee ik werk, de lecherantenne en diverse interessante artikelen.


Wil je een afspraak maken? Stuur dan een email naar meerinfo@animal-in-motion.nl.

Is er sprake van een spoedgeval? Stuur dan een bericht via WhatsApp, beginnend met SPOED- dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.